آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

دستگیری ادمین کانال سلطنت طلب در تبریز

دستگیری ادمین کانال سلطنت طلب در تبریز ادمین یکی از کانال‌های معاند با هوشیاری مأموران انتظامی پلیس استان آذربایجان شرقی شناسایی و دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 15
کد خبر: ۲۰۴۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز اطلاع‌رسانی پلیس آذربایجان شرقی اعلام کرد: ادمین یکی از کانال‌های معاند که در صدد برنامه‌ریزی برای ایجاد ناامنی و آشوب در جامعه بود با هوشیاری مأموران انتظامی پلیس استان شناسایی و دستگیر شد.

براساس این گزارش، روز گذشته ماموران در مراسم سالگرد فوت آیلار حقی به رفتار یک زن مشکوک می‌شوند‌ که از فاصله دورتر از مزار وی اقدام به عکاسی و فیلم گرفتن از مراسم می‌کرد؛ رفتاری که توجه مأموران اطلاعات یگان ویژه را به خود جلب کرد.

در ادامه، مأموران با مشکوک شدن به این زن، اقدام به بازرسی از وسایل وی کرده و از صندوق عقب خودرویش تعداد زیادی اعلامیه دست نویس کشف می‌کنند؛ در ادامه هم با چک کردن گوشی تلفن همراه این خانم مشخص می‌شود که وی ادمین یکی از کانال‌های سلطنت طلب با تعداد زیادی دنبال کننده است که برای اغتشاش و دعوت به ناامنی برنامه ریزی داشته است.

گفتنی است؛ آیلار حقی دانشجوی دانشگاه آزاد تبریز سال گذشته از یک ساختمان نیمه‌ کاره در تبریز سقوط می‌کند که منجر به فوت وی می‌شود.

سال گذشته پدر «آیلار حقی» در مصاحبه ای تصویری اعلام کرد فوت دخترش ربطی به اغتشاشات نداشته است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار